El petit Palau de la Música, ple absolut pel concert benèfic d’ASEM cat d’aquest gener

El petit Palau de la Música, ple absolut pel concert benèfic d’ASEM cat d’aquest gener

Com ja vam informar algunes dies abans, el passat 12 de gener es va celebrar al Petit Palau de la Música un concert benèfic en favor d’ASEM Catalunya. Diumenge, a les 12 h del matí. Degoteig continu de persones fins a omplir tota la sala. Sens dubte, èxit aclaparador d’assistència gràcies a la participació de

Com ja vam informar algunes dies abans, el passat 12 de gener es va celebrar al Petit Palau de la Música un concert benèfic en favor d’ASEM Catalunya. Diumenge, a les 12 h del matí. Degoteig continu de persones fins a omplir tota la sala. Sens dubte, èxit aclaparador d’assistència gràcies a la participació de tots els socis de l’entitat i també fruit del treball realitzat durant les dates prèvies. Goig veure un espai emblemàtic i singular com aquell amb les corals infantil i juvenil de l’Orfeó Català cantant però, també i molt significatiu, la presència i actuació dels membres de la Coral d’ASEM, “El Cor d’ASEM”, sobre l’escenari durant l’última peça del concert. Emotiu, inspirador.

Prop més d’una hora o fins i tot una hora llarga i una dotzena de cançons: nadales típiques o tradicionals catalanes però també d’altres latituds. Totes, en qualsevol cas, boniques, harmòniques i molt adequades per les dates en què ens trobàvem, dient ja adéu a aquests nadals (sempre, especials i molt familiars). El piano, violí o l’ukelele també van acompanyar moltes de les peces mentre nens i adolescents s’anaven succeïnt sobre l’escenari. Nivell molt bo, alt, sens dubte. Alguna petita pausa i simpàtica interacció amb el públic.

En un dels laterals, els membres de la coral d’ASEM, motivats, repassant,  prenent les últimes notes abans de la seva intervenció, que es va produir al final en una peça anomenada “Tutti” (amb tots els integrants de les corals i també els membres d’ASEM. Portava per nom “Santa Nit”. Cirereta a un  bon matí de diumenge amb un molt agradable concert. I en un espai molt assenyalat i característic del panorama musical de Barcelona. Últimes notes i forts aplaudiments entre el públic i algun crit, comprensible i respectuós, de “Bravo”.

La coral d’ASEM, recordem, va començar amb els seus primers assajos poc abans del passat estiu. Ja es van estrenar a les Jornades del mes de setembre i la seva millora segueix en clara i molt interessant ascensió. De moment són set integrants però, com ja sabeu, està oberta per aquell qui hi vulgui participar. Assajos a la seu d’ASEM tots els dilluns, ales 11.30 h.

Agrair també, i molt especialment, la col·laboració del Palau de la Música per a què aquest concert fos possible i esperem poder seguir col·laborant en el futur. Gràcies, de tot cor a totes i tots.

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply