Últims dies per nominar als Premis Fem Pinya!

Últims dies per nominar als Premis Fem Pinya!

Asem Catalunya celebrarà la sèptima edició dels premis Fem Pinya el 2 de desembre a La Casa del Mar de Barcelona (C/Albareda 13) i commemora el Dia Nacional de les Persones amb malalties neuromusculars. Els objectius dels Premis Fem Pinya són: donar visibilitat a l’entitat, promoure el sentiment de pertinència, incentivar la solidaritat, la participació i el civisme.

Amb aquests premis volem agrair i reconèixer públicament la fidelitat, la participació i el compromís envers les persones i familiars amb malalties neuromusculars. Fruit d’un llarg treball d’Asem Catalunya comptem amb la col·laboració de grans professionals, grans persones que ajuden a fer que la nostra associació sigui un centre referent en quant l’atenció psicosocial.

Convidem a tots els nostres socis, col·laboradors, familiars i amics a pensar en quina persona, professional, o institució es mereix el reconeixement per part de l’entitat. Qui ha sigut empàtic, qui ens ha donat una bona atenció, qui s’ha compromès amb tot el que ens passa. Tots els socis teniu a les vostres mans l’oportunitat de fer que aquest agraïment, que sobrepassi l’àrea personal i li donem un caire públic, sens dubte que el vostre nominat es mereix aquest reconeixement públic. Tots els socis teniu al vostre abast el full de nominació, feu les nominacions que vulgueu.

Gala de Premis

El dia 2 de desembre es fa el lliurament dels premis Fem Pinya en quatre categories: premi a la participació, premi a la col·laboració, premi al reconeixement i premi especial del jurat. Aquesta Gala serà conduïda per segon any pel David Olivares (actor de Polònia, TV3) el David a més de ser un excel·lent actor és una excel·lent persona, molt solidària, molt sensible amb la nostra causa, molt entregat. Des de l’entitat i tots els socis hem d’estar molt i molt agraïts amb ell. David, t’estimen!

Actuacions artístiques

Per a la Gala comptarem amb dues actuacions artístiques per amenitzar l’acte. Point of view: una actuació del grup de dansateràpia de Frederica Maruccia, monitora de l’associació i on participaran socis de l’entitat. L’estrella sobrada: una representació teatral de Sonia Esteba, sòcia d’Asem Catalunya que és i vols dedicar-se professionalment a ser i fer de pallassa i ens representarà una de les seves obres. Volem agrair des d’aquesta revista, totes les col·laboracions desinteressades. Us esperem a tots el 2 de desembre a les 18 hores a la Casa del Mar de Barcelona!

Full de nominació

Pots imprimir el Full de nominació i enviar-lo abans del 14 de novembre per:

Correu ordinari a: Asem Catalunya (Recinte Fabra i Coats), C/Sant Adrià 20, 08030 Barcelona

Via e-mail a administracio@asemcatalunya.com amb l’assumpte “Nominació Premis Fem Pinya 2017”

Escrivint les dades en la caixa de contacte d’abaix.

Bases dels Premis Fem Pinya 2017

1. El termini per fer arribar les nominacions acaba el 14 de novembre.

2. Les candidatures s’han de presentar de manera totalment independent de la seva categoria
3. Només s’acceptaran les candidatures de socis/es, familiars, professionals i amics relacionats amb l’entitat.
4. Els nominats han de ser persones associades a Asem Catalunya i/o col·laboradors/es.
5. Les candidatures s’han de presentar per escrit, omplint el full de nominacions en paper o el formulari online. El full de nominació en paper degudament complimentat s’haurà d’enviar a Asem Catalunya (Recinte Fabra i Coats) al carrer Sant Adrià 20, 08030 Barcelona, via e-mail a administracio@asemcatalunya.com o bé reomplir el formulari online.
6. Una mateixa persona podrà presentar un màxim de dues candidatures.
7. La Gala de Premis d’Asem Catalunya comptarà amb un únic guanyador/a per categoria.
8. El guanyador/a serà escollit per un jurat designat per Asem Catalunya.
9. Les candidatures seran analitzades segons els següents criteris:

  • Premi a la participació per la capacitat i interès dels associats en involucrar-se en les decisions de l’entitat.
  • Premi a la col·laboració amb l’entitat per a aconseguir les seves finalitats i objectius.
  • Premi al reconeixement a les persones, accions o qualsevol altre forma que hagi contribuït a consolidar la presència social d’Asem Catalunya.
  • Premi especial del Jurat.

10. En inscriure una candidatura als Premis Fem Pinya 2017, els candidats autoritzen a Asem Catalunya a publicar les seves dades.
11. Els finalistes seran contactats per Asem Catalunya. El guanyador i finalistes s’anunciaran a la gala de lliurament de Premis.
12. Les decisions del jurat seran definitives i inapel·lables.
13. No podran ser escollits ni els membres de Junta Directiva ni els membres de l’Equip Tècnic.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply