AsemCat atorga els Premis Fem Pinya com a reconeixement a socis i col·laboradors

AsemCat atorga els Premis Fem Pinya com a reconeixement a socis i col·laboradors
Els premiats i la Junta de l'entitat al final de la Gala Premis Fem Pinya

Asem Catalunya, Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, va celebrar dissabte 14 de novembre la Gala dels Premis Fem Pinya 2015, presentada pel periodista Roger de Gràcia. Més d’un centenar de persones van gaudir de l’entrega de guardons a la Casa del Mar de Barcelona, en el marc de la commemoració del Dia Nacional

Asem Catalunya, Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, va celebrar dissabte 14 de novembre la Gala dels Premis Fem Pinya 2015, presentada pel periodista Roger de Gràcia. Més d’un centenar de persones van gaudir de l’entrega de guardons a la Casa del Mar de Barcelona, en el marc de la commemoració del Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars.

Els guardonats de la cinquena edició dels Fem Pinya han estat: Dr. Jaume Colomer, Premi a la Col·laboració, Carmen Caja, Premi a la Participació, i el VHIR (Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron), Premi al Reconeixement. A més, enguany el jurat ha concedit dues mencions especials: a Cristian Gonzàlez i als pares i mares amb fills petits. GALERIA FOTOGRÀFICA

Premi a la Col·laboració: Dr. Jaume Colomer, neuropediatra de l’Hospital Sant Joan de Déu i membre del Comitè d’Experts d’Asem Catalunya. “Per la seva trajectòria, dedicació i el tracte exquisit amb els pacients i els seus familiars”.

Premi a la Participació: Carmen Caja, voluntària d’Asem Catalunya i coordinadora del Comitè d’Experts. “Per ser una persona extraordinària, excel·lent professional i per, des de l’administració i com a voluntària, haver ajudat a les associacions en tot allò que ha estat possible; per ser una persona compromesa amb les persones”.

Premi al Reconeixement: Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron (VHIR). “Per la importància d’impulsar la investigació en malalties minoritàries i neuromusculars, i més que es faci des d’un organisme públic”. Van recollir el premi la Dra. Fatima Nuñez i la Dra. Francina Munell.

Mencio especial a: Cristian Gonzalez, soci d’Asem Catalunya, “per la seva lluita per l’accessibilitat del transport públic de les persones amb discapacitat”.

Menció especial a: tots els pares i mares amb nens petits, “per la seva lluita diària per enfrontant-se a la malaltia dels seus fills des de l’anonimat i amb el millor somriure perquè siguin feliços”. Van recollir el premi en representació dels pares i mares amb nens petits el Jordi i la Susana, juntament amb el Max.

Molta participació en les nominacions
Enguany hi havia 17 nominats, proposats per una trentena de socis i col·labordors de l’entitat que han participat en el procés. L’alta participació ha posat dificil la decisió final al jurat, que es va reunir el 3 de novembre per deliberar. “Tots els premis tenen un gran valor simbòlic i tots signifiquen un reconeixement al treball, al compromís, al sentiment de pertinença i són aquests valors els que ens han fet decidir atorgar els premis”. “Totes les persones premiades han deixat empremta i testimoni en l’entitat i sense dubte seran un exemple a seguir”. L’alt grau de participació ha fet la tasca del jurat més laboriosa, però a la vegada molt enriquidora; s’ha pogut captar la gran sensibilitat dels metges que atenen a les nostres famílies i el grau d’estima d’aquestes famílies amb els seus metges, una prova és la quantitat de metges nominats.

Fem Pinya!
L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, mitjançant els Premis Fem Pinya, persegueix promoure i incentivar les millors pràctiques solidaries amb l’entitat, fer-les visibles amb aquest acte. “Mitjanant aquests premis, Asem Catalunya vol reconèixer el compromís amb l’entitat dels seus socis i amics. Un compromís que ens porta a Fer Pinya i, com els castellers, necessitem d’una base forta, que aguanti, que resisteixi, que sostingui l’entitat. Asem Catalunya som tots i tots som necessaris”. “En aquesta Gala, coronem el castell que és Asem Catalunya, i com a tot castell el coronen unes anxanetes, que en aquest cas són els guardonats”.

La Gala dels Premis Fem Pinya va cloure amb l’actuació de Gwen Perry i Michele Faber Cuartet. Un concert de jazz amb molt de snetiment, que va deixar als assitents embaladits. Un final de festa de luxe, per commeorar el Dia de les Malalties Nauromsculars.

Photocall pel #GivingTuesday
AsemCat s’ha adherit a la campanya GivingTuesday, de recaptació de donatius, que es desenvoluparà el 1 de desemebre. La Gala dels Premis Fem Pinya van servir també de tret de sortida d’aquesta campanya, per la qual els assitents es van fer fotografies en un “photocall” solidari, animant a particpar. Veure àlbum.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply