Agraim la vostra partipació a la Trobada de Famílies d’Asem Catalunya

Agraim la vostra partipació a la Trobada de Famílies d’Asem Catalunya

Fotografies al Dia de les Famílies

2017 -05- Trobada de Famílies

Asem Catalunya, Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, vol agrair la participació de tots els assistents que van venir el 27 de maig de 2017 a la Trobada de Famílies. Aquest dia hi havian preparades diverses activitats simultànies per als participants, la seva família i amics. Van assistir gairebé 80 persones. Gràcies per venir!

L’objectiu de la trobada va ser oferir un espai de trobada adreçat tant als socis de l’entitat com a les seves famílies i el seu entorn més proper. Però aquesta trobada també anava dirigida a totes aquelles persones que no pertanyen a l’associació i volen conèixer la nostra labor i gaudir d’un dia lúdic amb diverses activitats que habia organitzat Asem Catalunya.

Un dels mètodes de treball de l’associació és el treball comunitari per arribar a la consciència de la població i apropar-les la realitat de les persones amb malalties neuromusculars. D’aquesta manera, Asem Catalunya espera trencar els prejudicis i estereotips construïts al voltant del col·lectiu; també, donar valor al treball que fa l’associació per la seva dimensió social i comunitària.

Descarrega el programa en PDF

Videos per presentar els tallers

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply