Arriben els Premis Fem Pinya 2019! 17 de novembre!

Arriben els Premis Fem Pinya 2019! 17 de novembre!

ASEM Catalunya convoca la novena edició els Premis Fem Pinya!. Els guardons s’entregaran el 17 de novembre a l’Auditori AXA (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’AsemCat. Els premis Fem Pinya són un reconeixement públic que

ASEM Catalunya convoca la novena edició els Premis Fem Pinya!. Els guardons s’entregaran el 17 de novembre a l’Auditori AXA (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’AsemCat.

Els premis Fem Pinya són un reconeixement públic que posen en valor i donen visibilitat les millors actuacions dels socis, els familiars i els professionals envers al col·lectiu de persones i familiars amb malalties neuromusculars.

Les nominacions les proposen els socis i persones vinculades a l’entitat. El període per proposar els noms dels nominats és del 19 de setembre al 23 d’ octubre de 2019.

Hi ha 3 categories: el premi a la participació, a la col·laboració i a la contribució de la presència social de l’entitat.

Aquest any, tindrem el plaer de comptar amb la Banda Simfònica de Barcelona com a actuació musical de la Gala.

Els premis Fem Pinya d’Asem Catalunya s’emmarquen en la commemoració del Dia Nacional de les Persones amb Malalties Neuromusculars, que se celebra cada 15 de novembre.

 

Fent click en aquest enllaç us podreu descarregar el tríptic informatiu!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply