Aquest estiu elaborarem una mapa visual de #platgesadaptades a Catalunya amb la participació ciutadana

Aquest estiu elaborarem una mapa visual de #platgesadaptades a Catalunya amb la participació ciutadana

  Des d’ASEM Catalunya fem una crida aquest estiu a la participació ciutadana per elaborar un mapa visual de platges adaptades de Catalunya amb les vostres fotografies. Sisplau aquest estiu quan aneu a la platja i hi veieu lavabos adaptats o rampes us animem a pujar-jo a les xarxes socials amb el hashtag #PlatgesAdaptades indicant el nom de

 

Des d’ASEM Catalunya fem una crida aquest estiu a la participació ciutadana per elaborar un mapa visual de platges adaptades de Catalunya amb les vostres fotografies.

Sisplau aquest estiu quan aneu a la platja i hi veieu lavabos adaptats o rampes us animem a pujar-jo a les xarxes socials amb el hashtag #PlatgesAdaptades indicant el nom de la platja i la seva població o envieu-nos-la a comunicacio@asemcatalunya.com o per whatsap al 680533670.

D’aquesta manera volem elaborar un mapa actualitzat de platges adaptades a persones amb mobilitat reduïda i destacar les bones pràctiques.

El nostre objectiu és que tothom tingui accés a tots els espais, i tot i que hi ha una app disponible de la Generalitat amb informació actualitzada, amb fotografies sembla més fàcil identificar les bones pràctiques.

A més a més, fent que sigui una acció de sensibilització participativa fa que les persones interioritzin millor el tema que volem destacar d’accessibilitat.

Ho pujarem tot al nostre àlbum de Facebook PLATGES ADAPTADES.

Podeu consultar les paltges adaptades a l’app de la Generalitat de Catalunya amb informació actualitzada a diari: PlatgesCat

Més informació a Turisme per a tothom

Som-hi!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply