Aquest 28 de març, visita al Museu Egipci i menjar a l’Hotel Catalònia Eixample en la jornada “Fem cultura, fem Associació”

Aquest 28 de març, visita al Museu Egipci i menjar a l’Hotel Catalònia Eixample en la jornada “Fem cultura, fem Associació”

Aquest any la jornada “Fem Cultura, Fem Associació” representa una molt bona oportunitat de gaudir de la cultura i de fer-ho, a més, d’una de les civilitzacions més importants i que més interès, misteris i fascinació desperten. La visita guiada al Museu Egipci organitzada per al proper 28 de març, dissabte, a les 12 hores, és

Aquest any la jornada “Fem Cultura, Fem Associació” representa una molt bona oportunitat de gaudir de la cultura i de fer-ho, a més, d’una de les civilitzacions més importants i que més interès, misteris i fascinació desperten. La visita guiada al Museu Egipci organitzada per al proper 28 de març, dissabte, a les 12 hores, és una bona ocasió per a submergir-nos en aquell món i tractar d’esbrinar més coses sobre la seva societat, déus, costums, piràmides, pintures, creences… I potser, també, un bon moment per tractar de conèixer de primera mà, de boca de grans experts en la matèria, entre altres temes, com s’ho van fer per construir edificacions tan descomunals i exuberants, imponents i espectaculars, com les piràmides. Segueixen existint encara molts interrogants, dubtes i teories molt diverses.

La visita guiada al museu seguirà amb el dinar pròpiament dit, que se celebrarà en un espai proper i molt adequat, bonic, com és l’Hotel Catalònia Eixample 1864 (c/ Roger de Llúria, 60). El preu de tot plegat serà de 35 euros. Hi ha places limitades. Per a més informació sobre la jornada podeu trucar a ASEM Catalunya al 93 274 49 83. O per correu electrònic a: administracio@asemcatalunya.com

Serà una gran jornada i una bona manera de trobar-nos, de fer entitat i de fer-ho amb un programa d’activitats ple d’al·licients. Us hi esperem!

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply