Ada Colau: “Volem que la llei de dependencia sigui donant dignitat”

Ada Colau: “Volem que la llei de dependencia sigui donant dignitat”

Asem Catalunya ha anat a la trobada de periodistes amb l’alcaldessa de Barcelona que es va celebrar en el Col·legi de Periodistes el passat 16 de gener. Asem Catalunya li va preguntar per la situació de la llei de dependència per saber la seva posició i si està al corrent de les traves. Ada Colau

Asem Catalunya ha anat a la trobada de periodistes amb l’alcaldessa de Barcelona que es va celebrar en el Col·legi de Periodistes el passat 16 de gener. Asem Catalunya li va preguntar per la situació de la llei de dependència per saber la seva posició i si està al corrent de les traves. Ada Colau va dir que “no és competència de l’ajuntament” però malgrat la situació, “l’ajuntament està al corrent de la situació i per això col·labora i treballa amb altres entitats per aconseguir una ciutat més igualitària per tothom”, defensa.

“Volem que la llei de dependència sigui donant dignitat a les persones afectades”, respon l’alcaldessa. Per això l’ajuntament “ha augmentat el pressupost pels contractes a l’assistència domiciliària”, va dir Colau. A més Barcelona és una de les ciutats d’Espanya més accessibles “però no ens hem de quedar amb això i hem de lluitar per avançar”, va dir. A més,  un dels problemes de la ciutat comtal i d’Espanya és la població més envejada i cada vegada més nombrosa. Barcelona ha de lluitar amb aquesta nova realitat i donar resposta.

DSC01055

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply